Is deze nieuwsbrief onleesbaar? Bekijk de online versie.

Beste,

Met het nieuwe schooljaar voor de deur, breekt ook de tijd van onze kooklessen weer aan. In de vernieuwde formule heeft u, net als vorig jaar, de keuze uit 3 pakketten:

OPEN KOOKLES

Heb je ook de kookkriebel te pakken, maar je vindt het moeilijk om zelf een groepje samen te stellen, dan kan je je individueel inschrijven. Zo kan je nieuwe en leuke mensen leren kennen die net zoals jij ook graag koken en lekker eten.

WORKSHOP

’s Avonds kan je bij ons terecht voor een privé workshop in een groepje dat je zelf samenstelt. Hier opteren we voor een groepje van maximum 8 personen om iedereen voldoende tijd en aandacht te kunnen geven.

FUNCOOKING

Voor ’s middags kan je je inschrijven voor een teambuilding met je collega’s. Dit kan voor een groep tot max. 12 personen. Natuurlijk staat deze formule ook open voor iedere kookliefhebber die een leuke middag wenst te beleven met vrienden of familie.

Elke sessie duurt /- 4 uur. Koken en dineren wisselen elkaar af. We bereiden samen een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Er wordt steevast gewerkt met verse seizoensingrediënten, met aandacht voor de lokale en streekgebonden producten en met accent op gezonde voedingswaarden.

Deelname prijs: 65 euro / per persoon
Aperitief, aangepaste wijnen, waters en mokka zijn inbegrepen, alsook een map met volledig uitgewerkte recepten, tips en tricks. De sessies gaan door op dinsdag of woensdag vanaf september t.e.m april.

Voorlopig beschikbare data:
dinsdag 17 september (in optie)
woensdag 18 september
dinsdag 22 oktober (in optie)
woensdag 23 oktober
dinsdag 19 november (in optie)
woensdag 20 november
dinsdag 17 december (in optie)
woensdag 18 december

Maar hou vooral onze website in de gaten voor updates.

Tot binnenkort!
Bert en Rita

Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Schrijf je uit op de website.