Is deze nieuwsbrief onleesbaar? Bekijk de online versie.

Kruiden doen veel meer dan een maaltijd pittiger of smaakvoller maken.
Ze kunnen echte smaaksensaties teweeg brengen.
Beleef ze in onze menu's

Smaak ze!
Ons enthousiast keukenteam,
Chef Bert en Pieter

GASTRONOMISCHE MARKTDEGUSTATIE

Kwartel - ganzenlever
spitskool - dragon

(4) Doornhaai
jonge peultjes - anijshoning

(5) Heilbot
asperges - kalamansi sabayon

Lamsfilet
oesterzwam - couscous - zoete paprika

Zoete lekkernijen
aardbeien - saffraan - pistache
OF
Geaffineerde kaassoorten ( 2€)



Menu 3 gangen 39€. Met aangepaste wijnen: 55€.
Menu 4 gangen 45€. Met aangepaste wijnen: 65€.
Menu 5 gangen 52€. Met aangepaste wijnen: 75€.


Reserveer online

Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Schrijf je uit op de website.