Is deze nieuwsbrief onleesbaar? Bekijk de online versie.

Heerlijk dineren met uw Valentijn
Op vrijdag 13 | zaterdag 14 | zondag 15 February 2015

VALENTIJNMENU

Diverse hapjes
***
Ganzenlever terrine - paling
rode biet - brioche
***
Sint-Jakobsnoten
schorseneren - hazelnoot
***
(5) Nobashi garnalen
parelcouscous - kruiden nage
***
Anjou duif
shiitake - groenten - spaghetti
***
(6) Geaffineerde kaassoorten
garnituren
***
Valentijnpalet van zoete lekkernijen
brownie - banaan - praliné
***
Diverse snoepjes

Menu 4 gangen 50€. Met aangepaste wijnen: 72€.
Menu 5 gangen 55€. Met aangepaste wijnen: 80€.
Menu 6 gangen 65€. Met aangepaste wijnen: 95€.


Reserveer online

Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Schrijf je uit op de website.