Is deze nieuwsbrief onleesbaar? Bekijk de online versie.

Eten is zoveel meer dan wat er op je bord terechtkomt.
Biodiversiteit, seizoensgebonden, meer of minder, kwaliteit, smaak...
Het is onze voortdurende ontdekkingsreis.

Chef Bert en medewerkers


Verlof van 21 juni t.e.m. 7 juli 2015

GASTRONOMISCHE MARKTDEGUSTATIE

Sardien
kruiden oliebol - salsa

(4) Forel brandade
mungbonen - zilverui

(5) Heilbot
spinazie - tomaat

Boerderij eend
broccoli - mais aardappel

Zoete lekkernijen
citroen - venkel - kersen
OF
Geaffineerde kaassoorten ( 2€)



Menu 3 gangen 40€. Met aangepaste wijnen: 56€.
Menu 4 gangen 46€. Met aangepaste wijnen: 68€.
Menu 5 gangen 54€. Met aangepaste wijnen: 79€.


Reserveer online

Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Schrijf je uit op de website.